What if my shipment needs to stay in the hub port for a shorter or longer period than the agreed Free time?

If you decide to load your shipment from the hub port earlier than planned, you can do that up to 72 hours before the estimated time of arrival (ETA) to the hub port of the new selected vessel. If you wish to stay longer in the hub, you can purchase additional periods of 1 week at the rate specified in your agreement. Only you’ll need to send a request to your Maersk customer care business partner/service agent no later than 72 hours before the estimated time of departure (ETD) of the initially planned vessel from the hub port.

Learn more about Flex Hub.

Üzgünüz, bir hata oluştu
Bu bilgi yararlı oldu mu?
Geribildiriminiz için teşekkür ederiz!
Daha fazla yardımcı olamadığımız için üzgünüz, lütfen aşağıdaki ilgili SSS'leri inceleyin.
Bugün istediğinizi bulamadığınız için üzgünüz
Müşteri Deneyimi ekiplerimizle iletişime geçmek için lütfen aşağıdaki seçeneklerden birini kullanın
Canlı sohbet

Canlı sohbet

Destek ekibimizin bir üyesi ile canlı görüşme yapmak için çevrimiçi kaydınızı yaptırın ve sorularınıza anında yanıt alın.
Konu yönetimi

Konu yönetimi

Müşteri Hizmetleri Temsilcilerimiz dosyanızla mümkün olan en kısa sürede ilgilenecektir.

New to Maersk.com?

Explore our step-by-step guides to using our digital services

Bizimle iletişime geçin

Canlı sohbet

Çevrimiçi sohbet

Destek ekibimizin bir üyesi ile canlı görüşmek için çevrimiçi kaydınızı yaptırın ve mesai saatleri içinde sorularınıza anında yanıt alın.
Konu yönetimi

Konu yönetimi

Müşteri Hizmetleri Temsilcilerimiz dosyanızla mümkün olan en kısa sürede ilgilenecektir.
Información local

Size en yakın ofisimizi bulun