Survival Instruktør ved Maersk Training - Esbjerg (Brandmand/Erhvervsdykker)

Maersk Training
Esbjerg O, Denmark
Other
Last application date

Opportunity

Er du passioneret omkring sikkerhed i forbindelse med olie & gas, vind eller den maritime industri. Og er du motiveret til at dele ud af din viden og erfaring?
Vil du arbejde som fuldtids instruktør på vores brede palette af sikkerhedskurser?
Hvis ja, så kan det være at du er vores nye Survival instruktør på Maersk Training - Esbjerg

We offer

Dette er en stor mulighed for at kombinere dine faglige kompetencer, viden og erfaring i Maersk Training – et selskab under A.P. Møller-Maersk Gruppen. Som Survival instruktør vil du indgå som et vigtigt medlem i vores Survival team i dag som består af 5 fuldtids instruktører. Survival afdeling udgør den ene ud af tre instruktør afdelinger med i alt 16 faste instruktører. I Survival afdelingen vil du have ansvaret for at afholde og udvikle sikkerhedskurser og andre relevante kurser på vores lokation i Esbjerg. Du skal forvente at jobbet som instruktør i Survival teamet medfører en mindre grad af rejse aktivitet i ind og udland

Key responsibilities

Du skal kunne sætte høje personlige og faglige standarder og prioritere kunde service meget højt. Ud over at levere kurser kræver jobbet også at du er med til at udvikle eksisterende såvel som nye kurser. Samtidig med at du er villig til at udvikle dig personligt i rollen som instruktør.
Derudover skal du:
• Levere teoretisk og praktisk sikkerheds træning på de maritime OPITO, GWO og STCW godkendte kurser med fokus på høj kvalitet og kunde tilfredshed.
• På sigt blive fagansvarlig på relevante kurser
• Leverer træning som en del af et instruktør team. Dette inkludere forberedelse af både, udstyr og andet kursus specifikke aktiviteter.
• Være ansvarlig for den daglige sikkerhed på de relevante kurser, dette gælder både for kursisterne og for instruktørerne.
• Udvikle og vedligeholde relevant undervisnings materiale.
• Sætte høje personlige og faglige standarder.
• Vise rettidig omhu vedr. kurser, kursister og kollegaer
• Sikrer en bedre undervisnings oplevelse

We are looking for

Du må gerne have kvalifikationer relateret til brandtjeneste, herunder funktionsuddannelse, holdleder brand og evt. indsatsleder
Du må gerne have kvalifikationer som erhvervsdykker
Du må gerne have kvalifikationer som højderedder, førstehjælps instruktør mm.
Du må gerne have kvalifikationer inden for det maritime.
Du må også gerne have faglige kvalifikationer såsom elektriker (elinstallatør eksamen ), men dette er ikke et krav.
Det er vigtig for dig at sætte høje standarder både personligt og fagligt samtidig med at det er vigtigt at du har stor fokus på kunde tilfredshed.
Du skal have gode IT kundskaber og have en god teknisk viden.
Det vil være et plus hvis du har erfaring i at undervise, men dette er ikke et krav.
Du skal være indstillet på at der kommer rejsedage
Du skal kunne tale og skrive både dansk og engelsk flydende,

Additional info

Ref. TR-325511
For more information please contact:
survival team lead sonnich nielsen tlf. 20993314 eller mail: sbn016@maersktraining.com
Logo
Maersk Training focuses on solutions for clients in oil & gas, maritime and wind industries. The company have invested heavily in building advanced simulators to provide realistic training and deliver more than textbook theory. Maersk Training plan and tailor training to the reality of the people they train. And as we live in a dynamic, progressing world, we believe in constant development and continuously improving our solutions. Today, Maersk Training is an independent business unit with worldwide training facilities open to all companies